Noah

Noah
Underbara fina

tisdag 28 december 2010

Noah 9 månader!

Noah 9 månader idag!

Nu har Noah varit utanför magen lika länge som han var i, i alla fall om man tänker på att man säger att en graviditet är nio månader fast det egentligen nästan är 10 månader. Tiden går så sjukt fort. Hänger inte alls med, önskar att det kunde gå liiiite långsammare. Här hemma håller vi på att packa för fullt, en aningens rörigt om man säger så. Fast kul så klart. Försöker få all ledig tid att gå åt till packning men Noah tycker inte alls att mamma ska packa utan hon skall leka, helst hela tiden. På juldagen reste sig Noah själv i spjälsängen, jag var där och såg hela förloppet, mycket stånk och stön men till slut kom han upp, men då var han ju inte nöjd där utan då skulle han helst över men det gick ju inte. Han stod där rätt stadigt men han hade lika gärna kunnat ramlat åt alla möjliga håll. Sen kröp han i sömnen här om natten också... läskigt att se han längst nere i våran säng. Normalt sätt så låter han ju när han vaknar och bökar lite så att man själv vaknar men nu var han tyst som en mus....
Julafton för våran del var trevlig som vanligt. Trots att vi var här kändes det helt ok, ingen särskild stress och allt gick som smort, visserligen var det ju knyt men det är ju mycket annat som skall fixas så jag är jättenöjd. Noah fick massor med fina presenter, jag med för den delen. Tack alla för en fantastisk jul!!! Det är något visst med traditioner när man har barn. Allt blir så viktigt och vacker på något sätt.


Dukningen, Alfons verkar ha fått djävulen i ögonen, scary dog!


Det här var året då vi absolut inte skulle ha några julklappar förutom till dom små = Leo och Noah, ha ha här är resultatet och jag kan ju säga att det inte bara var till barnen.

Inga kommentarer: