Noah

Noah
Underbara fina

måndag 13 december 2010

Badrummet klart!

Åhh så skönt, nu är både toalett och badrum klart. Men en del fusk syns. synd då matta och vägg är jättefina men alla snickerier och diverse lösningar ser galet ut på vissa ställen. Men nu har vi badkar, varmvatten och fungerande toalett, jippie! Underbart, nu är det bara en massa att röja här hemma men det är kul när det faktiskt kan bli fint.
För övrigt har det varit strul med bilen, Leo har varit sjuk. Bilen gick sönder när vi var ute och åkte i ingenstans, allt var ur funktion, krockkuddar, bromsar, abs, antisladd ja i princip allt. Sen gick det inge vidare att gasa heller, vi kom väl upp i en 50 km i timmen som mest. Men bromsarna fungerade i alla fall. Hemskt när man har barnen med i bilen och dom var inte så nöjda där i baksätet heller. Men men 10750 kr slutade kalaset på. Perfekt så här i jultider ;-(. Det var generatorn som var trasig. Har man en bil från 2007 så räknar man inte riktigt med så omfattande fel.


Vad ska jag skriva mer då, Noah är som en hal ål som vägrar sitta still. Han är ständigt på väg mot något och då är det svårt att hålla i honom. Han kryper inte än men sitter helt ok, sen tar han sig till krypposition från sittande.
Sova vill han inte heller, han bökar, bråkar, skriker, slår huvudet i spjälorna, klämmer armen i spjälorna, vänder sig med huvudet där fötterna skall vara, lägger sig på tvären, kilar fast och så håller det på fram till 01 på natten. Sen vaknar han som en solstråle kl 9 på morgonen! Sötnöt!


Ikväll skall vi på födelsedagspartaj hos mamma, hon fyller inte förrän på torsdag men då jobbar hon så det blir idag istället, dessutom är marcus hemma så det ska bli trevligt. En del planerande inför jul lär det också bli när släkten är samlad!

Inga kommentarer: